BRUG FOR HJÆLP? +45 62 62 47 41
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Pet-Pocket aktivering DAISY

NY genial aktivering, som udfordrer hundenes eget instinkt. Til hunde i alle størrelser.

Daisy har fire skjulte lommer under benene på både for- og bagsiden, så du selv bestemmer sværhedsgraden alt efter hvor løst eller tæt du lukker lommerne. Med en skjult lomme i midten skal din hund virkelig bruge sine færdigheder for at komme ind til godbidderne. 

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 199,00 inkl. moms

Du åbner velcroen og folder den sammen igen om en godbid. Konceptet bag Pet-Pocket er nemt for hunden at forstå – men det kan være en god ide at hjælpe hunden i gang. En god måde er at sidde på gulvet og pakke Pet-Pocket med godbidder, mens hunden ser på det. Her kan det være en god idé at vise hunden, hvordan velcroen åbnes – og eventuelt lade et par af lommerne sidde meget løst hæftet, så hunden hurtigt afkoder konceptet. Er din hund meget lille, kan lommerne være svære at åbne – her kan du også hjælpe hunden ved blot at lukke velcroen halvt til.

 

Kunder, der købte denne vare, købte også:

9 andre varer i samme kategori: