BRUG FOR HJÆLP? +45 62 62 47 41
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Links

Under Links vil du finde nyttige links til såvel leverandører/producenter som til hundeskoler og andre nyttige steder. Du er velkommen til at anbefale os et link, som andre også kan have nytte af.

Aktivering

Pet-Pocket er aktiveringslegetøj til hunde udviklet i samarbejde med dyrlæger og adfærdsspecialister. Det er lavet i bløde, phthalat-fri materialer som mindsker risikoen for skader på tænder, gulve og møbler. Pet-Pocket fylder ikke meget og er nemt at have med på besøg ved andre eller på ferien.


Foder

Champion Petfoods i Canada, der laver ORIJEN og ACANA adskiller sig fra de traditionelle multinationale foderproducenter ved selv at tilberede maden, i deres egne state of the art køkkener. Det giver os mulighed for at lave Biologisk Korrekt mad, i form af ægte WholePrey, ægte Singles, og samtidig bruge verdens højeste indhold af friske ingredienser.


Pronature er et af de fodermærker, du finder på hylderne i Butik Lady og Vagabonden.

Pronature, der er produceres i Canada, tilbyder forskellige fodertyper til såvel hund som kat. 

Den canadiske/amerikanske lovgivning, omkring produktion af dyrefoder, er verdens skrappeste, hvilket sikrer en ekstrem høj kvalitet af de råvarer, der er i foderet.

Henne Pet Food producerer Kronch, et af de fodermærker, du finder i Butik Lady og Vagabonden. Det er et dansk produkt

lavet på norsk laks. Kronch er meget velegnet til hunde, der lider af forskellige former for allergi. Klik på linket her for at finde ud af mere om Kronch-produkterne.

Vom og Hundemat er et norskproduceret vådfoder - et såkaldt råfoder. Foderet består hovedsageligt af animalske produkter og får i flere varianter, f.eks. med kylling el. laks og som hvalpefoder. Alle blandinger er tilsat vitaminer og mineraler, der dækker hundens daglige behov.

Der er ikke tilsat smags- eller farvestoffer samt konserveringsmidler, ligesom der heller ikke er tilsat vand.

Foderet fås i frosne "pølser" og sælges derfor ikke via webshoppen.

 Pelspleje

B&B-økologisk hundeshampoo

Mange shampoo-typer kan være en "krads" oplevelse for din hunds hud. B&B-økologisk hundeshampoo er udviklet ud fra et miljøvenligt og hudvenligt koncept og er dermed skånsomt for begge.

Klik ind på ovenstående link og læs mere om de enkelte typer - eller kig ind i Butik Lady og Vagabonden, hvor vi står klar til at fortælle dig mere.

Træning

Fyns-hundeklub blev startet som et træningsfælleskab i 2011 af formanden, Morten Snedker og nogle få andre. Vores plan var at lave en klub hvor der var plads til alle.. Vi mener at det skal være lige meget om hunden har stambog eller om den er ren racet. Ca 6 måneder efter begyndte vi,at bruge trænere og vi startede Finerens hundeklub, opkaldet sådan på grund af træningspladsens beliggendhed på Hudevad Form Finer's plæne. Vi har nu udviklet os så meget, at vi har valgt at skifte navn til Fyns-hundeklub, da vi i dag er ca. 80 hundefører i klubben og stadig vokser støt. En af de ting der har givet os en kæmpe succes er at vi altid indlærer med positiv metoder, vores lave pris og det store fællesskab.